Печать

Зміни в Тарифах Банку Михайлівський на обслуговування операцій з використанням електронного платіжного засобу

10.12.2014
Шановні Клієнти-держателі платіжних карток ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»!

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» (далі – Банк) на виконання вимог пп. 2.9. та 2.10. Умов надання та обслуговування платіжних карток Банку (далі – Умови) повідомляє Вас про ініціювання внесення змін до Тарифів Банку на обслуговування операцій з використанням електронного платіжного засобу, які набирають чинності з 05 січня 2015 року.

Зміни, внесені у вказані тарифи, з моменту набрання ними чинності однаково поширюються на всіх осіб, що уклали договір про надання та використання платіжної картки з Банком, у тому числі на тих, хто уклав договір раніше дати набрання змінами і доповненнями чинності.

Детальніше ознайомитись з пропозицією Банку про внесення змін до Тарифів Банку на обслуговування операцій з використанням електронного платіжного засобу Ви маєте можливістьтут.

Кожен держатель платіжної картки Банку вправі до дати, з якої зміни до Тарифів на обслуговування операцій з використанням електронного платіжного засобу застосовуватимуться, відмовитись від договору, укладеного з Банком шляхом його розірвання в порядку, передбаченому розділом 12 Умов.