Печать

З 1 січня 2014 року тарифні ставки і посадові оклади залізничників будуть збільшені на 5%

08.01.2014
Про це, 31 грудня 2013 року, сказав начальник Донецької залізниці Микола Рогов на розширеній селекторній нараді, яка була присвячена підсумкам роботи за 2013 рік і планам підприємства в наступному році.

Микола Рогов відзначив, що Донецька залізниця, незважаючи на складне фінансово-економічне становище, своєчасно виплачувала заробітну плату і виконала умови Колективного договору з фінансування пільг і гарантій для працівників і пенсіонерів.

«Виконуючи положення Галузевої угоди та Колективного договору, в 2013 році проводилася робота по збільшенню реальних доходів залізничників. Тарифні ставки і посадові оклади двічі підвищувалися на 5% — з 1 червня і 1 серпня. Також відповідно до рішення керівництва Укрзалізниці та Ради галузевої профспілки з 1 січня 2014 року тарифні ставки і посадові оклади залізничників буде збільшено ще на 5%», — сказав Микола Рогов.

Микола Рогов наголосив, що протягом усього року Донецька залізниця працювала стабільно і своєчасно розраховувалася з бюджетами всіх рівнів. Підприємство в строк і в повному обсязі виконало усі зобов’язання перед бюджетами та державними цільовими фондами, перерахувавши за 2013 рік понад 2,7 млрд. грн.