Печать

Визначено переможця фан-акції «Футбольна весна з Банком Михайлівський і Національною збірною командою України» від Банку Михайлівський

25.03.2015
Підбито підсумки та визначено переможців акції «Футбольна весна з Банком Михайлівський та Національною збірною командою України» від ПАТ «БАНК МИХАЙЛОВСЬКИЙ».

Щасливими переможцями акції стали:
  1. Хмельницький Андрій Олександрович (Київ);
  2. Лєпьохін Андрій Володимирович (Луцьк);
  3. Прищепа Іван Леонідович (Київ);
  4. Поліщук Віталій Володимирович (Київ);
  5. Єрофеєв Юрій Володимирович (Київ);
  6. Василенко Антон Валерійович (Черкаси);
  7. Лола Маргарита Михайлівна (Київ);
  8. Якимчук Вадим Вадимович (Луцьк);
  9. Паляниця Артем Сергійович (Херсон);
  10. Руденко Євген Валентинович (Київ).

Головний приз акції – фан-зустріч з гравцями Головної команди України по футболу, що відбудеться 23. 03. 2015 на Навчально-Тренувальній Базі ФК «Динамо» (Київ) в Конча-Заспі в рамках учбово-тренувального збору Національної збірної команди України з футболу.

Нагадаємо, що в акції брали участь власники платіжної картки «Картка вболівальника» від ПАТ «Банк Михайлівський», які в період з 5 по 18 березня 2015 року (включно) здійснили оплату товару(-ів)/послуг/робіт в будь-яких магазинах на території України і за кордоном, в т.ч. в мережі Інтернет за допомогою платіжної картки «Картка вболівальника» за рахунок власних та/або наданих Банком кредитних коштів (кредитного ліміту) на суму не менше 300 (триста) грн. 00 коп. (одним платежем), або еквівалент в іноземній валюті.

Ми вітаємо переможців  Акції та бажаємо отримати максимум емоцій від фан-зустрічі з футболістами збірної команди нашої країни!

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 58 відділень, 54 міні-офісів та більш ніж 2 700 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.