Печать

У Тернопіль на «Тиждень реформ» приїдуть відомі грузинські реформатори та іноземні журналісти

17.04.2015
З 20 по 28 квітня у Тернополі відбудеться «Тиждень реформ», який проводить радник міського голови з питань проведення реформ та залучення інвестицій Іло Глонті. Захід присвячений пам’яті Кахи Бендукідзе - одного з найвидатніших економістів сучасності, що заклав основи «грузинського дива». Ініціативу підтримав міський голова Сергій Надал.

«Ми вирішили присвятити заходи пам’яті Кахи Бедукідзе, який багато зробив і планував зробити для України. На жаль, не встиг. Проте його команда, до складу якої входжу і я,  сьогодні працює з українським урядом і ми намагаємося провести реформи в Україні, - розповідає Іло Глонті. – У рамках цього тижня на запрошення до Тернополя приїдуть відомі грузинські реформатори – це радник Президента України Давід Кізірія, засновник компанії «Nx» Гіві Чіковані, грузинський політик Георгій Вашадзе та інші. Також серед запрошених будуть російські журналісти, які сьогодні не проживають в Росії та є опозиційними до того уряду. Це кореспондент порталу «Slon.ru» Віра Кічанова, професор Державного університету Ілії (Грузія) Олег Панфілов та колишній головний редактор журналу «Forbes Україна» Володимир Федорін».

Володимир Федорін, до речі, 27 квітня буде презентувати у Тернополі книгу «Заповіт реформатора: ідеї Кахи Бендукідзе для порятунку України».

До слова, також Іло Глонті запрошує молодих тернополян долучатися до його команди реформаторів із питань залучення інвестицій. Детальнішу інформацію можна знайти на його сторінці у фейсбуці.

Графік заходів «Тижня реформ»:

Понеділок 20.04 13:00 - виступ Іло Глонті в Тернопільському національному економічному університеті з темою: «Досвід грузинських реформ для України», о 15:00 - в Тернопільському державному медичному університеті.

Понеділок 20.04 19:00 - відкрита лекція Іло Глонті в Українському домі «Перемога».

Вівторок 21.04 11:00 - виступ Іло Глонті в Тернопільському національному технічному університеті з темою: «Досвід грузинських реформ для України».

Середа 22.04 14:30 - виступ Іло Глонті в Тернопільському національному педагогічному університеті з темою: «Досвід грузинських реформ для України»

Середа 22.04 18:30 - виступ Віри Кічанової - журналістки, кореспондента порталу Slon.ru, активіста Лібертаріанської партії Росії. Місце проведення – Український дім «Перемога»

Четвер 23.04 18:30 - виступ В'ячеслава Дворнікова - російського журналіста, кореспондента порталу Slon.ru, засновника інтернет-журналу «ReeD». Місце проведення – Український дім «Перемога»

П'ятниця 24.04 18:30 - виступ Георгія Вашадзе - грузинського політика, члена Парламенту Грузії та засновника Фонду Інновацій та розвитку. Місце проведення – Український дім «Перемога»

Субота 25.04 15:00 - виступ Давіда Кізірії - радника адміністрації Президента України. Місце проведення – Український дім «Перемога»

Неділя 26.04 15:00 - виступ Гіві Чіковані – засновника компанії «Nx», члена політичної партії Єдиний Національний Рух. Місце проведення – Український дім «Перемога»

Неділя 26.04 17:00 - виступ Олега Панфілова - професора Державного університету Ілії (Грузія), засновника і директора московського Центру екстремальної журналістики, співзасновника громадських організацій Georgian International Media Center і HGO Resourse Center, сценарист. Місце проведення – Український дім «Перемога»

Понеділок 27.04 18:30 - виступ Володимира Федоріна (журналіст, колишній головний редактор журналу «Forbes Україна») та презентація книги «Заповіт реформатора: ідеї Кахи Бендукідзе для порятунку України». Місце проведення – Український дім «Перемога»