Печать

Сумське облуправління видало перший кредит на твердопаливний котел

17.10.2014
Сумське облуправління Ощадбанку видало перший кредит на твердопаливний  котел ATON Tradition на суму 23 594 грн. у рамках реалізації урядової програми енергозбереження.

Скористатись перевагами урядової програми та розпочати співпрацю з Ощадбанком вирішила жителька Сумської області Антоніна В. «Я не часто користуюсь послугами банків, а оформлюю кредит – взагалі вперше. Та хочу сказати, що процедура його отримання виявилась дуже простою. Треба зробити лише п’ять кроків, які надають можливість суттєво зекономити. Фахівці Ощадбанку допомогли мені швидко стати власницею твердопаливного котла, тож тепер холоди не страшні», – зазначила пані Антоніна.

Нагадуємо, що в рамках реалізації урядової програми енергозбереження Ощадбанк надає кредити громадянам на придбання котлів, які працюють на будь-яких видах палива та енергії крім природного газу. Програма передбачає відшкодування банком частини суми кредиту. На допомогу людям у придбанні електричних або твердопаливних котлів урядом виділено 50 млн. грн. бюджетних коштів. Кредит надається на строк до 36 місяців. Ставка – 25% річних, обов'язковий початковий внесок – 10% від вартості котла. Мінімальна сума кредиту – 1000 грн., максимальна – 30 000 грн.