Печать

PINbank: благодійність – достойне закінчення року!

26.12.2014
Ось і прийшов останній місяць року, наближаються всіма улюблені зимові свята: традиційно родинні, теплі, радісні - день св. Миколая, Новий рік та Різдво. Усі з нетерпінням чекають їх приходу, прагнучи зустрітись з близькими людьми, щоб відчути силу, яку дають нам родина, кохані і друзі; поділитись, навзаєм, своїми почуттями, подарувати свою турботу і любов. Нас чекатимуть обійми, привітання, святковий стіл; ми відкинемо усе погане, що трапилось за рік, щоб присвятити, хоча б декілька днів, простому спілкуванню, обміну подарунками, веселощам - кожен по-своєму проведе ці дні, але кожен очікує від них радощів і тепла. Символом та хорошою традицією новорічних свят є не лише можливість отримувати але і бажання ділитися з ближніми радістю.

PINbank не лише з повагою відноситься до проектів Благодійної фундації «Відкриті серця України» але вже багато років є її корпоративним донором. Ми закликаємо Вас долучитися допомогти фундації зібрати кошти на купівлю обладнання Запорізькому військовому шпиталю, який прийматиме на лікування поранених в АТО. Пам'ятною винагородою за Ваш внесок стане декоративна свічечка-ангел. Маленький вогник надії, осяє вашу оселю і нагадуватиме про тих, кому ви допомогли. Допомогти фундації у зборі коштів ви можете у будь-якому відділенні PINbank.

 

Пожертвувавши навіть незначну суму грошей, ви даєте можливість впроваджувати в Україні цілий ряд корисних ініціатив. З переліком проектів та їх проведенням ви можете ознайомитись на сайті фундації www.openhearts.ua, а зробити внесок можна будь-яким зручним способом: безпосередньо на сайті, у відділеннях через термінали PINbank.

PINbank закликає вас прийти в новий 2015 рік з доброю справою і долучитися до однієї з благородних ініціатив Благодійної фундації «Відкриті серця України». Ми сподіваємось ви  дасте можливість тим, хто цього потребує відчути радість свят і допоможете зробити світ навколо вас кращим.