Печать

ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» зберігає високі позиції рейтингу надійності вкладів

04.07.2014
Закінчивши процедуру з удосконалення методики визначення рейтингу надійності банківських вкладів, уповноважене агентство «IBI-Rating» відзначило високу надійність вкладів в ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» присвоївши Банку відповідний рейтинг на рівні «4 + (висока надійність)».

Підтвердження даного індивідуального рейтингу, насамперед, свідчить про те, що ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» закріпив за собою репутацію відповідальної, надійної та стабільної структури. Банк вчасно та у повному обсязі виконує свої зобов'язання перед вкладниками. Певна залежність від впливу зовнішніх і внутрішніх факторів існує, але ймовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів невисока. Значення «+» відображає проміжну категорію рейтингу відносно основних категорій (рівнів). 

Довідка:
Рейтингове агентство «ІBI-Rating» - незалежне уповноважене рейтингове агентство, яке спеціалізується на наданні професійних послуг з визначення кредитних рейтингів суб'єктів господарювання і боргових інструментів різних сфер і галузей економіки. Статус уповноваженого рейтингового агентства підтверджується наявністю Свідоцтва про включення в Державний реєстр уповноважених рейтингових агентств №3 від 12.03.2010р., згідно рішення Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку №385 від 07.04.2010р.