Печать

ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» пропонує своїм клієнтам найбільш оптимальні формати заощаджень

17.03.2014
Турбуючись про зручність своїх клієнтів, а також враховуючи їх персональні побажання та смаки, ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» створив максимально ефективні умови накопичення коштів. Клієнти Банку можуть обрати для себе наступні вигідні пропозиції розміщення депозитних коштів:

Вклад «Мобільний» - унікальний продукт з лояльними та гнучкими умовами, який надає можливість оформити вклад з початковою сумою - всього від 100 грн. та поповнювати його в режимі 24/7 від 1 грн. зручним для Вас способом (відділення, Інтернет, мобільний телефон, платіжний термінал).

Вклад «Універсальний» - депозит, котрий дозволяє обирати клієнту персональні універсальні умови, в тому числі: періодичність виплати відсотків, можливість поповнення, автоматичну пролонгацію та ін.

«Подвійна вигода» - пропозиція, яка є надзвичайно вдалим поєднанням дохідності депозиту та мобільності платіжної картки. Надає можливість вільно користуватися депозитними коштами протягом строку дії вкладу, мати до них постійний доступ та отримувати додатковий дохід.

Детальнішу інформацію щодо зазначених продуктів Ви можете дізнатись за телефоном: 0 800 50 70 80, на сайті Банку або, завітавши до одного з наших відділень.