Печать

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» впровадив підтримку технології 3D-Secure для сервісу переказів «МЕкспрес»

30.03.2015
Сервіс переказів «МЕкспресс» від ПАТ «Банк Михайлівський» став ще надійніше і безпечніше. Банк Михайлівський, постійно вдосконалюючись, впровадив підтримку технології 3D-Secure для сервісу переказів «МЕкспресс».

3D-Secure - інноваційна технологія, яка гарантує безпеку при проведенні операцій через Інтернет за допомогою додаткової ідентифікації держателя платіжної картки.

При здійсненні переказу через сервіс «МЕкспресс», якщо картка підтримує технологію 3D-Secure, після введення даних клієнт перенаправляється на спеціальну захищену сторінку банку, що випустив йому картку, для підтвердження оплати паролем, що діє тільки для однієї операції.

Також клієнтам сервісу переказів «МЕкспресс» Банк Михайлівський надає можливість підтверджувати кожен переказ спеціальним одноразовим паролем.

При використанні технології верифікації власника картки за допомогою одноразового SMS-пароля і 3D-Secure сервіс переказів «МЕкспресс» є максимально безпечним.

Банк Михайлівський дбає про безпеку грошових коштів клієнтів сервісу переказів «МЕкспресс», впроваджуючи інноваційні технології для удосконалення та підвищення захисту операцій по картках.

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 58 відділень, 54 міні-офісів та більш ніж 2 700 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.