Печать

Ощадбанк забезпечує розрахунки через POS-термінали на касах самообслуговування в супермаркетах «Таврія В»

25.03.2015
Компанія «Таврія В» та Ощадбанк впровадили технологію касового самообслуговування. Відтепер скористатись «касами без касирів» можна в чотирьох одеських супермаркетах «Таврія» та в одному київському. Установку терміналів та можливість оплати платіжними картками трьох платіжних систем (VISA, MasterCard та НСМЕП) на касах самообслуговування забезпечує Ощадбанк.

Термінали на касах самообслуговування приймають до оплати платіжні картки будь-якого банку та будь-якого типу: магнітні або чиповані картки MasterCard, Visa та НСМЕП. Крім цього, термінали обладнані сучасними модулями сontactless, що дає змогу здійснювати безконтактні платежі за технологіями PayPass від MasterCard та  payWave від VISA.

«Впровадження кас самообслуговування є одним з головних трендів світового рітейлу. І ми раді допомогти компанії «Таврія В» у реалізації інноваційної системи оплати покупок. Культура споживання розвивається. Покупці бажають обслуговуватись швидко, з комфортом, не витрачаючи час на черги. Тож я впевнена, що вони по достоїнству оцінять переваги кас самообслуговування», – зауважила заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів – начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

Встановлення кас самообслуговування вигідне як для покупців, так і для магазинів. Їх переваги очевидні. Для покупців це, по-перше, швидкість, адже клієнти, користуючись касами самообслуговування, значно заощаджують свій час, по-друге – зручність, оскільки не потрібно підписувати чек, та по-третє – безпека операцій. Наявність кас самообслуговування для торгових точок означає зменшення черг та економію місця в касовій зоні, а отже, комфортніші умови для відвідувачів. Разом з тим наявність кас самообслуговування сприяє лояльності покупців до супермаркету та впливає на позитивний імідж торгівельної мережі.

На сьогодні в п'яти супермаркетах «Таврія В» в Одесі та Києві функціонують 20 кас самообслуговування.