Печать

Ощадбанк є партнером уже 17 гіпермаркетів «Епіцентр К»

12.09.2014
Два нових будівельно-господарських гіпермаркети «Епіцентр К» у Броварах та в Харкові обрали Ощадбанк своїм партнером.

Відтак, кількість гіпермаркетів, яким Ощадбанк надає комплексне банківське обслуговування, зросла до 17 магазинів. Серед них такі гіганти за оборотами, як Київський, Львівський та Одеський.

У рамках співпраці в гіпермаркетах «Епіцентр К» було встановлено банкомати та 107 платіжних терміналів Ощадбанку для розрахунків покупців за допомогою банківських карток. Термінали приймають до оплати картки трьох платіжних систем: MasterCard, Visa та внутрішньодержавної – НСМЕП, а кожен третій термінал навіть обладнано модулем сontactless  для проведення безконтактних платежів за найсучаснішими NFC технологіями (PayPass від MasterCard та  payWave від VISA).

Крім цього, для зручності відвідувачів на території гіпермаркетів Ощадбанком відкрито високотехнологічні офіси, що надають найпопулярніші банківські послуги, зокрема приймання платежів, грошові перекази, операції з обміну валют тощо.

Надання послуг інкасації теж забезпечує Ощадбанк. Для кожного гіпермаркета розроблено індивідуальні умови інкасаторського обслуговування. До речі, Ощадбанк є найбільшим та найнадійнішим оператором на цьому ринку та, відповідно, може забезпечити надання таких послуг у будь-якому населеному пункті України. Автопарк банку повністю складається з броньованих інкасаційних автомобілів відповідно до вимог НБУ.

«Ощадбанк як партнер з надання комплексного банківського обслуговування дуже зручний і вигідний для торговельно-сервісних мереж. По-перше, завдяки найбільшому географічному покриттю він може обслуговувати клієнтів в будь-якій точці України. По-друге, власний потужний процесинговий центр забезпечує повний контроль усього процесу проведення платежів і розрахунків та їхню безпеку на найвищому рівні. Більш того, ми можемо встановити інноваційне обладнання, допомогти впровадити нові технології продажів, розробити програми лояльності для клієнтів. Таким чином, використовуючи ресурс банку, торговельні підприємства можуть посилити свої позиції на ринку та розширити клієнтську базу», – повідомив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Публічне акціонерне товариство „Державний ощадний банк України” – провідний український банк, що має найрозгалуженішу мережу установ. Він активно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк – єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р. Офіційний сайт – http://www.oschadnybank.com. Контакт-центр: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

Національна мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» – лідер з роздрібної торгівлі DIY-ринку в Україні. Компанія надає можливість придбати якісний товар для будівництва та ремонту, cаду та городу, оздоблення та оформлення житла у форматі «ВІД і ДО», а також скористатися численними додатковими послугами на території всієї України. Компанія «Епіцентр К» налічує 41 гіпермаркет загальною торговою площею близько 1 млн. кв. м.