Печать

Ощадбанк впровадив унікальний сервіс для користувачів WEB-банкінгу

01.12.2014
Ощадбанк одним з перших в Україні надав можливість користувачам WEB-банкінгу «Ощад-24/7»  самостійно встановлювати ліміти та дозволяти проведення операцій по картці в інших країнах. Новий унікальний сервіс спрямований на підвищення рівня захисту персональної інформації клієнтів та безпечного зберігання їх коштів на карткових рахунках.

«Відомий факт, що користування платіжною карткою за кордоном несе в собі певні ризики. Злодії винаходять нові й нові способи «зняття» грошей з карток, тому ми впровадили послугу самостійного встановлення лімітів держателем картки. За її допомогою клієнт зможе визначити перелік країн, в яких дозволено проведення операцій по картці, та встановити ліміти на проведення операцій. Це мінімізує ризики можливих шахрайських дій. Ще одна перевага нового сервісу – значна економія як часу, так і грошей клієнта, адже йому не потрібно телефонувати з-за кордону до Контакт-центру банку щодо зняття або встановлення лімітів», – розповідає заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Святослав Кацалап.

WEB-банкінг «Ощад-24/7» є одним з найбільш затребуваних каналів дистанційного обслуговування клієнтів. Спеціалісти банку постійно працюють над його розвитком та впровадженням нових сервісів, адже його плюси очевидні. Це швидкість, безпека, економія часу та коштів клієнта. «Ми хочемо, щоб нашим клієнтам було комфортно з Ощадбанком, тому постійно вдосконалюємось», - розповідає заступник голови правління Антон Тютюн.

Повідомляємо також, що з 17.11.2014 року WEB-банкінг «Ощад-24/7» було переведено на новий домен online.oschadbank.ua.