Печать

Ощадбанк вітає переможців акції «Купуйте в «Сільпо» з MasterCard» – здійснюйте дитячі мрії в Disneyland Paris!»

12.09.2014
Держателям карток від Ощадбанку вкотре усміхнулась удача. За підсумками акції від компанії MasterCard і мережі супермаркетів «Сільпо», здійснити дитячі мрії та потрапити до казкового світу чудес - Диснейленду в Парижі – отримали можливість одразу дві сім’ї клієнтів Ощадбанку: мешканок Херсону Олени С. та Запоріжжя – Ганни В.

Обидві щасливі володарки головних призів акції отримують заробітну плату на платіжні картки від Ощадбанку та оплачують ними покупки, зокрема в мережі супермаркетів «Сільпо». Така гарна звичка і принесла їм перемогу.

«Ми всією сім’єю часто ходимо за покупками в «Сільпо» й зазвичай розраховуємось карткою MasterCard від Ощадбанку. Це дуже зручно. Крім того, я знаю, що Ощадбанк спільно з платіжними системами постійно проводить для держателів карток різноманітні цікаві акції. Та на таку удачу навіть і не сподівалась. Відтепер я вважаю картку від Ощадбанку своїм талісманом», - говорить Ганна В.

«Я постійно користуюсь платіжної карткою від Ощадбанку, адже це значно зручніше й безпечніше ніж розраховуватись готівкою. Цю перевагу я оцінила вже давно та перемога у акції стала для мене приємною несподіванкою. Завдячуючи Ощадбанку, MasterCard і «Сільпо» ми маємо можливість усією сім’єю здійснити дитячі й дорослі мрії – відвідати Диснейленд і Париж», - розповідає Олена С.

Крім того, понад тисяча клієнтів Ощадбанку, які сплачували картками MasterCard та Maestro за покупки в супермаркетах мережі «Сільпо», виграли подарункові сертифікати номіналом 50 гривень, чим і ще раз підтвердили, що бути держателем картки від Ощадбанку не тільки зручно, а й вигідно.

Наразі цю акцію завершено. Проте інші акції для держателів платіжних карток Ощадбанку тривають. Наприклад, унікальна акція з гарантованими призами «Ощадик у подарунок», третій етап якої стартує вже 15 вересня. За умовами цієї акції, оплативши будь-які 10 покупок вартістю від 50 гривень карткою MasterCard або Maestro від Ощадбанку, її держатель отримує гарантований подарунок – іграшку з колекції Ощадиків. Детально з умовами акції «Ощадик у подарунок» можна ознайомитись за посиланням, а зареєструватись для участі в ній – тут.

Ощадбанк запрошує клієнтів частіше оплачувати покупки картками, брати участь в акціях банку й вигравати, втілюючи свої мрії. Ощадбанк бажає своїм клієнтам удачі!