Печать

Ощадбанк розпочав випуск карток із безконтактним чипом MasterCard Debit Platinum PayPass

19.11.2014
Ощадбанк розпочав емісію преміум-карток MasterCard Debit Platinum із використанням сучасної технології миттєвих та безпечних розрахунків PayPass.

Використання безконтактних платіжних карток дає змогу зручно, швидко та безпечно розрахуватись у торговельно-сервісній мережі. Для здійснення миттєвої оплати товару необхідно лише піднести картку до екрана терміналу. Якщо  сума оплати менша за 100 гривень, оплата здійснюється без введення пін-коду та підпису на чеку. Платіжні операції за безконтактною карткою максимально захищені, адже підтримуються за найвищими стандартами безпеки та захисту даних та розрахунків.

«Розвиток потужностей власного процесингового центру надає Ощадбанку можливість впровадження сучасних технологій обслуговування клієнтів та передових карткових продуктів. До них, безумовно, відноситься й безконтактна картка MasterCard Debit Platinum PayPass. Ми знаємо, що клієнти очікують від нас високотехнологічних якісних сервісів, тому постійно працюємо над їх впровадженням та вдосконаленням вже існуючих», – зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир  Москаленко.

Розраховуватись платіжними картками з безконтактним чипом MasterCard PayPass сьогодні можливо у близько 40 тисячах торговельно-сервісних підприємств, на яких встановлено понад 70 тисяч терміналів із модулем contactless. Ощадбанк встановив такі термінали в мережі ресторанів Макдональдз, супермаркетах «Велика Кишеня», будівельних гіпермаркетах «Епіцентр» супермаркетах електроніки та побутової техніки «Ельдорадо», мережі автозаправних комплексів WOG, мережі «Аптека низьких цін» та ін.

PayPass у світі

Впровадження технології PayPass у світі почалося у 2003 році, коли безконтактні платіжні термінали з’явилися в Канаді, США, Японії та на Філіппінах. Сьогодні картки та прилади з функціоналом PayPass можна використовувати по всьому світу навіть у таких нових сферах безготівкового розрахунку, як торгівельні автомати, таксі, пропускні пункти на платних шосе тощо.У 2011 році Україна поповнила список країн, у яких доступна технологія PayPass.

Публічне акціонерне товариство „Державний ощадний банк України” – один із найбільших банків України, що має найрозгалуженішу мережу установ. Він активно працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів найбільші компанії України. Ощадбанк - єдиний в Україні банк, що має закріплену законом державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку. Ліцензія НБУ від 05.10.2011 р. № 148. Офіційний сайт - http://www.oschadnybank.com.Контакт-центр Ощадбанку: 0 800 210 800.