Печать

Ощадбанк розпочав еквайрингове обслуговування Корпорації «УкрАВТО»

24.09.2014
Ощадбанк розпочав еквайрингове обслуговування Корпорації «УкрАВТО» – найбільшого виробника автомобілів, дистриб’ютора та постачальника сервісних послуг в Україні. Сьогодні розрахуватись платіжною карткою можна вже в  37 автоцентрах «УкрАВТО» по всій Україні. До кінця вересня в мережі лідера національного авторинку планується встановити до 50 POS-терміналів.

У вересні п.р. еквайрингова мережа Ощадбанку перевищила 12 тис. терміналів. Майже 8 тисяч підприємств торгівлі та сервісу віддали перевагу державному банку як найбільш надійному партнеру з торгового еквайрингу. Серед них – клієнти різноманітних бізнес-напрямів, лідери ринку: заклади швидкого харчування МакДональдз в Україні,  будівельні гіпермаркети «Епіцентр» та «Нова Лінія», супермаркети електроніки та побутової техніки «Ельдорадо» та «Технополіс», гіпермаркети  «Ашан», «Велмарт», супермаркети «Велика Кишеня», «Вопак», «Абсолют»,  мережа АЗС WOG, аптеки «Бажаємо здоров’я»,  «Аптека низьких цін» та інші.

«Постійний розвиток торгового еквайрингу дав змогу суттєво зміцнити переваги Ощадбанку. Серед них - індивідуальний підхід до клієнта, широке географічне покриття, висока якість послуг завдяки власному потужному процесингу, новітнє обладнання, прозорість у фінансових розрахунках. Також на відміну від переважної більшості  конкурентів Ощадбанк має можливість надавати торговельним підприємствам комплекс послуг з інкасації виручки та розрахунково-касового обслуговування», - розповідає заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів – начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.

Зараз Ощадбанк посідає четверте місце на ринку еквайрингу в Україні та планує до кінця року ввійти до трійки лідерів  банків-екваєрів.

Корпорація «УкрАВТО» – найбільший автовиробник, дистриб'ютор і постачальник сервісних послуг в Україні. Єдина компанія з повним циклом виробництва. Головний експортер автомобілів у країни СНД і дальнього зарубіжжя. Корпорація «УкрАВТО» є генеральним імпортером та офіційним дилером більше 20 всесвітньо відомих автомобільних брендів. Компанії довіряють більше 1 000 000 клієнтів. Daimler AG, General Motors, Maserati S.p.A., KIA Motors, Nissan, Toyota, Chery, АвтоВАЗ цінують Корпорацію «УкрАВТО» як надійного та професійного партнера.