Печать

Ощадбанк пропонує незвичайні подарунки до дня закоханих

13.02.2015
Наближається одне з найприємніших і найніжніших свят – День святого Валентина. Зазвичай у цей день усі закохані радують своїх половинок приємними сюрпризами. Для тих, хто бажає зробити близькій людині незвичайний і пам’ятний подарунок, Ощадбанк пропонує монети, присвячені світлому почуттю – коханню.

Красивою і дуже символічною є срібна монета під назвою «Завжди з тобою», яка складається з двох половинок серця.

Лицьовий бік монети містить зображення портрета Її Величності Королеви Великої Британії Єлизавети II. На кожній з частин зображені по два червоних сердечка, виконаних методом тамподруку. Також присутні кристали Swarovski.

Зворотній бік монети на обох частинах містить кольорове зображення половинок серця на тлі декоративного рослинного орнаменту. При з’єднанні двох частин монети на реверсі утворюється напис: «ALWAYS WITH YOU».

Технічні характеристики монети:

номінал – 1 долар, проба – 999, маса – 31,10 г

 

 

Монета «Насіння любові» також сповнена символізму: камінь Swarovski в ній схожий на маленьку насінину, з якої проростають квіти. Як квітка зароджується з насінини, так і любов зароджується з ледь помітного погляду. Ця монета має ще одну особливість: її футляр складається з двох частин, одна з яких – дзеркальна. Якщо прикласти до неї монету, то завдяки відображенню утвориться серце.

Технічні характеристики монети:

номінал – 5 доларів, проба – 999, маса – 15,55 г

 

 

Виявом щирості почуттів може стати кольорова монета «Голуби кохання» з частковою позолотою та кристалами Swarovski. Пара голубів, зображена на ній, є символом вічного кохання. Серед цих птахів є види, представники яких зберігають вірність один одному все життя. У багатьох культурах голуби символізують гармонійні відносини між чоловіком та жінкою, а голубка є символом вірної дружини.  Вислів «воркують як голубки» говорить сам за себе.

 

Технічні характеристики монети:

номінал – 5 доларів, проба – 999, маса – 31,1 г

 Ці символи вірності прикрашають собою і реверс срібної монети «Мир та Любов». Майстерно викарбуване зображення голубів, які летять один до одного, переливається різними кольорами в промінчиках сонця.

Технічні характеристики монети:

номінал – 5 доларів, проба – 925, маса – 25 г

 

Розповісти про світлі почуття допоможе срібна монета «Моє серце летить до тебе». Ця    монета – досить незвичної форми: вона виконана у формі серця. Її реверс також прикрашає рельєфне зображення сердечка з крильцями, яке наче летить до об’єкта своїх мрій.

 

Технічні характеристики монети:

 

номінал – 2 долари, проба – 999, маса – 15,55 г

З асортиментним рядом монет, які пропонує своїм клієнтам Ощадбанк, та цінами на них можна ознайомитись на офіційній сторінці в мережі Інтернет: http://www.oschadnybank.com/ua/private/metals_coins/coins/.