Печать

Новим студентським квитком від Ощадбанку користуються вже понад 1200 студентів

10.12.2014

У рамках загальнодержавного проекту Ощадбанк розробив та активно впроваджує новий багатофункціональний картковий продукт – електронний студентський квиток. Держателями таких карток на сьогодні є понад 1200 українських студентів, які вже користуються перевагами цього зручного та сучасного молодіжного продукту.

До цієї програми приєднались, замовивши електронні студентські квитки в Ощадбанку, Запорізький національний технічний університет, Державний вищий навчальний заклад «Слов’янський коледж транспортної інфраструктури», Дубенський медичний коледж, Вінницький аграрний національний університет, Донбаський державний педагогічний університет та інші вищи навчальні заклади України.

У місті Острог до дня студента Ощадбанк організував урочисте вручення нових студентських квитків з функціями міжнародної платіжної картки для студентів перших курсів Національного університету «Острозька академія». Співробітники банку провели презентацію всіх переваг, функцій та властивостей нового електронного студентського квитка та відповіли на запитання молоді.

]

Нагадуємо, що новий студентський квиток є не тільки посвідченням студента та документом, що дає право на передбачені чинним законодавством пільги, а й зручним та надійним персональним платіжним засобом. Завдяки цій картці студент може отримувати стипендію та знімати кошти в будь-якому банкоматі будь-якої країни світу, проводити розрахунки за товари и послуги в Інтернеті, користуватись такими сучасними онлайн-послугами, як WEB-банкінг, Mobile-банкінг, SMS-інформування тощо. Картки випускаються власним процесинговим центром Ощадбанку, що забезпечує надійний захист персональної інформації їх держателів та повний контроль проведення платежів і розрахунків.