Печать

На засіданні виконавчого комітету внесено зміни до бюджету Тернополя

09.10.2014
8 жовтня на черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про внесення змін до бюджету міста Тернополя на 2014 рік. Зокрема, додатково виділено кошти на потреби освітніх закладів міста, на ремонт пішохідної зони у парку Шевченка, проведення капітальних ремонтів.

«На потреби закладів освіти міста виділили додатково 1 мільйон 248 тис. грн. для відкриття додаткових груп у дитячих садках, на ремонт даху у Галицькому коледжі, на виконання робіт з додаткових заходів безпеки у школах та встановлення систем відеоспостереження, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Адже безпека дітей повинна залишатися пріоритетом. Батьки повинні мати не лише гарантію отримання освіти їх дітьми, а й гарантію безпеки. Тому, після облаштування усіх шкіл камерами відеоспостереження до кінця цього року, батьки отримають доступ до відеокамер та зможуть спостерігати, що відбувається у школі та на прилеглій території».

Також, рішенням виконкому, з бюджету виділено 47 тис. грн. на ремонт пішохідної зони у парку ім. Т.Шевченка, а для лікувальних закладів виділили кошти на ремонт рентгенкабінету дитячої лікарні та на ремонт тепломережі і придбання прального устаткування для лікарні №3.

Для сфери ЖКГ виділили кошти на оплату електрики зовнішнього освітлення Тернополя, а також 50 тисяч на благоустрій с. Малашівці.

«Продовжуємо ремонтувати вулиці та двори. Тому виділили кошти на ремонт вулиці Оболоня, щоб капітально відремонтувати мережі водопостачання та водовідведення, тротуари та дорожнє покриття, - зауважив Сергій Надал. – Також виділили кошти на встановлення нових бордюрів на вул. Шептицького, де проводиться ремонт пішохідної ділянки, на проведення капітального ремонту проїзду від вул. 15 Квітня до вул. Братів Бойчуків».

А на Об’їзній буде встановлено додатковий світлофорний об’єкт, у зв’язку з численними зверненнями тернополян. Роботи з його облаштування розпочнуть уже цього місяця.

До слова, також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги учасника ОУН-УПА у зв’язку з відзначенням 14 жовтня свята Покрови та Дня українського козацтва.