Печать

Коли здійснюються дитячі мрії ...

17.07.2014
Можливість здійснити дитячі мрії і потрапити разом з родиною в казковий світ чудес - Паризький Діснейленд отримали всі клієнти ІМЕКСБАНК - власники платіжних карток MasterCard і Maestro завдяки новій акції «Купуйте в« Сільпо »з MasterCard ® - здійснюйте дитячі мрії в Disneyland ® Paris!».

У період з 22 травня по 22 серпня 2014 ІМЕКСБАНК спільно з міжнародною платіжною системою MasterCard запрошує своїх клієнтів взяти участь у новій акції «Купуйте в« Сільпо »з MasterCard ® - здійснюйте дитячі мрії в Disneyland ® Paris».

Протягом акції, оплачуючи карткою MasterCard або Maestro ІМЕКСБАНК свої покупки від 50 гривень у всіх магазинах мережі «Сільпо», клієнт має можливість виграти один з 13 000 подарункових сертифікатів номіналом 50 гривень і одну з п'яти сімейних подорожей в Disneyland ® Paris.

Для участі у головному і щотижневих розіграшах призів потрібно оплатити карткою покупку вартістю від 50 гривень у магазині «Сільпо» і відправити SMS на короткий номер 7175 з 12-значним кодом, який вказаний на чеку POS-термінала.

ІМЕКСБАНК запрошує своїх клієнтів здійснювати якомога більше безготівкових розрахунків за допомогою карток, брати участь в акціях банку і вигравати, втілюючи свої мрії в життя. Чим більше покупок буде оплачено карткою, тим більше шансів на перемогу. ІМЕКСБАНК бажає Вам удачі!

Офіційні правила акції

Детальніше про акції для власників міжнародних платіжних карт ІМЕКСБАНКу


Інформаційний Центр АТ "ІМЕКСБАНК"- 0 800 505 553 (дзвінки в межах України безкоштовно)

Слідкуйте за свіжими новинами ІМЕКСБАНКу на FacebookВКонтакте