Печать

Який депозит ІМЕКСБАНКу - найвигідніший?

17.07.2014
Найпривабливіші умови розміщення грошових коштів в ІМЕКСБАНКу пропонує депозит «Постійний клієнт» - для тих, хто вже зробив свій вибір на користь надійності і високої ділової репутації нашої фінансової установи.

У рамках депозиту «Постійний клієнт» передбачено розміщення грошових коштів на строки 3, 6, 9 і 13 місяців, а також стабільно високий дохід у розмірі до 25% річних у гривні, до 11% - у доларах США, до 7,5% - в євро. При цьому мінімальна сума депозиту становить всього 1000 грн, 200 дол США або 200 євро, а його поповнення можливе протягом усього строку.

«Депозит« Постійний клієнт» також має ряд інших переваг, - каже Альона НОВІКОВА, начальник Управління продажів роздрібного бізнесу АТ« ІМЕКСБАНК ». - Це і можливість поповнення вкладу протягом усього терміну дії депозитного договору, і щомісячна виплата нарахованих відсотків на платіжну картуVISA GOLD, придбати яку можна всього за 1 гривню (при сумі депозиту від 100 тисяч гривень)».

«Постійний клієнт» доступний для вкладників, які: 
• підтверджують статус депозитного клієнта будь-якої фінансової організації;
• переоформлюють будь-які раніше розміщені депозити в ІМЕКСБАНКу не пізніше 3 місяців з дня закінчення терміну дії депозиту;
• мають внески в ІМЕКСБАНКу, термін дії яких становить не менше 1 місяця з дня оформлення договору, і розміщують новий вклад.
 
Детальніше про депозит «Постійний клієнт»

Інформаційний Центр АТ "ІМЕКСБАНК"- 0 800 505 553 (дзвінки в межах України безкоштовно)  

Слідкуйте за свіжими новинами ІМЕКСБАНКу на FacebookВКонтакте