Печать

Інформація для клієнтів філій – Донецького та Луганського обласних управлінь АТ «Ощадбанк»

20.01.2015
У зв’язку з проведенням на окремих територіях України антитерористичної операції керівництвом Ощадбанку прийнято рішення до завершення антитерористичної операції або воєнних дій на території України не нараховувати неустойку (пеню та/або штрафи) позичальникам – фізичним особам за кредитними договорами, які було укладено банком в особі філій – Луганського та Донецького обласних управлінь та підпорядкованих їм відділень. Скасування (списання) неустойки зазначеним позичальникам банк здійснює самостійно (без необхідності звернення клієнтів).

Клієнтам інших обласних управлінь банку (окрім Луганського та Донецького), які в період проведення АТО зареєстровані та постійно проживають на території проведення АТО або переселились із таких населених пунктів, банк припиняє нарахування та здійснює списання (скасування) нарахованої неустойки у випадку звернення  позичальника – фізичної особи, з якою було укладено кредитний договір, та за умови належного документального підтвердження передбаченого законодавством права позичальника на скасування нарахованих сум неустойки.

Розуміючи всю складність соціально-економічної ситуації для більшості позичальників, банк готовий піти їм назустріч. У разі виникнення тимчасових фінансових труднощів при погашенні кредиту та процентів за користування ним можливий розгляд питання реструктуризації заборгованості. Для цього позичальник або його представник може звернутись до Ощадбанку з відповідною заявою.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті банку та в Контакт-центрі за тел.: 0-800-210-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).