Печать

ІМЕКСБАНК пропонує послуги з безпечного зберігання цінностей

01.09.2014
За оцінкою експертів, прагнення українців забезпечити максимальну безпеку зберігання своїх матеріальних цінностей призвело в нинішньому році до різкого зростання попиту на оренду банківських сейфів. ІМЕКСБАНК пропонує своїм клієнтам оренду сейфів на вигідних умовах.

«Про популярність даної послуги у споживачів свідчить той факт, що кількість сейфів, орендованих в нашому Банку, за літо 2014 року зросло на 25%. При цьому в деяких відділеннях сьогодні вільних комірок вже немає», - каже Альона НОВІКОВА, начальник управління продажів роздрібного бізнесу АТ «ІМЕКСБАНК».

Довіряючи Банку свої цінні речі, клієнти можуть не турбуватися - ІМЕКСБАНК гарантує таємницю вмісту сейфів. «Систему безпеки сховищ з сейфами регулює Національний банк України, - підкреслює Олена Новікова. - Цінності, надані клієнтом, знаходяться під охороною цілодобово, в спеціально обладнаному приміщенні, рівень технічного оснащення якого повністю відповідає стандартам банківської безпеки. Кожен сейф закривається за допомогою двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у співробітника банку. І відкрити сейф тільки одним із них неможливо. Крім того, сам процес розміщення та вилучення клієнтів вмісту сейфовой комірки відбувається в умовах повної конфіденційності».

Широкий вибір, запропонований ІМЕКСБАНКом, дозволяє вибрати сейф, максимально відповідний до усіх вимог клієнта. Від найменшого - площа якого не перевищує розміром аркуша паперу А4, до індивідуальних сховищ висотою понад 1 метр. В маленьких та середніх сейфах (а вони користуються найбільшим попитом) зручно зберігати гроші та прикраси, нерідко їх також використовують для цінних документів, наприклад, тих, що засвідчують про право власності, чи важливих угод.

Надання сейфа в користування здійснюється після укладення відповідного договору та сплати вартості його оренди. Банк також надає послугу довгострокової оренди, яка передбачає отримання клієнтом знижку на оплату - до 75%.

Детальніше про оренду індивідуальних сейфів