Печать

ІМЕКСБАНК пропонує послуги по здійсненню інвестиційних операцій

28.07.2014
В якості професійного учасника фондового ринку України Банк здійснює діяльність за декількома напрямками інвестиційної діяльності.

На підставі ліцензій, виданих Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, ІМЕКСБАНК пропонує послуги в сфері брокерської і дилерської діяльності, андеррайтингу, депозитарної діяльності, управління цінними паперами, зберігання активів інститутів спільного інвестування та пенсійних фондів.

Банк є учасником цілого ряду профільних організацій, серед яких - Депозитарій цінних паперів Національного банку України (НБУ); Депозитарій ПАТ «Національний Депозитарій України» (ПАТ «НДУ»); ПАТ «Фондова біржа« ПФТС»; Професійна асоціація реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД); Асоціація «Українські фондові торговці» (УФТ).

«Головними перевагами ІМЕКСБАНК у сфері ведення інвестиційної діяльності є індивідуальний підхід до кожного клієнта, - підкреслює Олена РАДАНОВА, начальник Управління депозитарної діяльності АТ «ІМЕКСБАНК». - Фахівці Банку надають кваліфіковану інформаційно-аналітична підтримку, спрямовану на визначення найбільш оптимальних шляхів банківського інвестування, а також забезпечують якісне та своєчасне виконання розпоряджень клієнтів».

Важливо!

Інвестиційна діяльність банків - це вкладення коштів у цінні папери, що функціонують у відносно тривалий період часу. Мета інвестиційної діяльності комерційного банку - забезпечити збереження коштів, диверсифікацію, дохід і ліквідність.

Детальніше про інвестиційні операції ІМЕКСБАНКу 

За додатковою інформацією щодо операцій з цінними паперами звертайтеся за телефоном: (0482) 39-29-06.