Печать

Голова Правління ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» Олег Малкін взяв участь у зустрічі Івана Міклоша з членами клубу «Форбс»

19.03.2015
10 березня у ресторані Leo відбулась зустріч членів клубу Forbes з відомим словацьким політиком та економістом Іваном Міклошом. Серед учасників був присутній Голова Правління ПАТ «ПЕШИЙ ІВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» Олег Малкін.

Зустріч проходила в форматі діалогу. Відомий економіст поділився своїми ідеями в сфері реформування в Україні з провідними представниками фінансового та бізнес-сектору. Голова Правління ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» Олег Малкін висловив своє враження від зустрічі: «Словацька модель в повній мірі непридатна до імплементації в Україні, в силу сформованого на сьогоднішній день сильного олігархічного лобі (на відміну від Словаччини 20 років тому), однак використання вдалого досвіду їх реформ однозначно може допомогти Україні в її сьогоднішніх починаннях». По закінченню офіційної частини зустрічі гості мали можливість спілкуватися і обмінюватися думками.

Довідка: Іван Міклош, відомий у своїй країні і поза її межами тим, що був одним з тих, хто проводив реформи в Словаччині в 90-их рр. Починав свою кар'єру в якості радника віце-прем'єра, працював на постах міністра приватизації, віце-прем'єра і міністра фінансів в чотирьох словацьких урядах. Одне з головних досягнень - успішна податкова реформа, яку він провів у Словаччині на початку нульових. Сьогодні Іван Міклош запрошений в Україну в якості радника міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавічуса та міністра фінансів Наталії Яресько.

Дивитись фотогалерею зустрічі за посиланням.

Фото forbes.ua.