Печать

Депозитний портфель ІМЕКСБАНКу продовжує зростати

14.07.2014
Згідно з даними ренкінгу Національного банку України, ІМЕКСБАНК сьогодні займає 13-ту позицію у переліку банків з найбільшим портфелем депозитів фізичних осіб.

За перші 5 місяців поточного року ІМЕКСБАНКу вдалося піднятися в даному розділі ренкінгу на 3 позиції, збільшивши обсяг вкладів фізичних осіб на 3% в порівнянні з підсумками січня. Таким чином, сьогодні обсяг вкладів населення в Банку становить 4 905,58 млн. грн.

Депозитні програми для приватних клієнтів

Водночас, за розміром активів ІМЕКСБАНК займає 16-е місце ренкінгу, піднявшись на одну позицію порівняно з попереднім місяцем. Так, за підсумками червня 2014 року, обсяг активів ІМЕКСБАНКу склав 11442,92 млн. грн (+ 3,8% до показників січня 2014 р.), баланс капіталу - 1561, 17 млн. грн (+ 11,3%), зобов'язання - 9 881, 75 млн. грн (+ 11,3%).

Важливо!
  • Ренкінг (від англ. to rank - ранжувати) - це список будь-яких об'єктів (наприклад, компаній, країн, людей і т. п.), який можна впорядкувати по будь-якому з наявних ранжирують показників. На відміну від рейтингу, це не зафіксована форма або методика розрахунку, а база даних для отримання всіх цікавлять варіантів ранжування вихідного списку. Відмінна риса ренкінгів - це об'єктивність, незалежність результату і можливість отранжіровать вихідний список по цікавого ранжир показником.
wikipedia.org
  • Ренкінг Національного банку України відображає основні показники діяльності українських банків, аналіз яких дозволяє оцінити ступінь ліквідності ресурсів фінансової установи, привабливість банківських програм для споживчої аудиторії, а також рівень його стійкості в нинішніх економічних умовах.
  • ІМЕКСБАНК - банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, державної установи, створеного в Україні для захисту інтересів вкладників вітчизняних банків.
  • ІМЕКСБАНК пропонує увазі клієнтів широкий спектр депозитних програм, спрямованих на задоволення всіх фінансових потреб вкладників.
Інформаційний Центр АТ "ІМЕКСБАНК"- 0 800 505 553 (дзвінки в межах України безкоштовно)

Слідкуйте за свіжими новинами ІМЕКСБАНКу на FacebookВКонтакте