Печать

Депозити ІМЕКСБАНКу для приватних осіб: до 25,5% річних у гривні, до 11% - в доларах

15.09.2014
Банк пропонує своїм діючим та новим клієнтам широкий спектр депозитів, які відповідають усім фінансовим потребам вкладників.

Головні переваги депозитних програм ІМЕКСБАНКу - привабливі умови розміщення грошових коштів, можливість самостійного вибору строку розміщення, можливість поповнення депозиту, гарантії повернення вкладу.

Одними з найбільш вигідних депозитів Банку є програми «Постійний клієнт» і «Добробут + 0,5%», які залучають гнучкими умовами розміщення коштів, а також можливістю отримання високого доходу.

«Постійний клієнт» - 25% річних навіть на три місяці!

Ця пропозиція для тих, хто вже зробив свій вибір на користь надійності та високої ділової репутації нашої фінансової установи. Депозит «Постійний клієнт» можуть оформити не тільки постійні вкладники ІМЕКСБАНК, але й ті клієнти, які підтверджують статус «депозитного клієнта» якого або іншої фінансової установи.

«Прийнявши рішення розмістити грошові кошти на депозит« Постійний клієнт »в нашому Банку, Ви можете самі вибрати термін вкладу від 3 до 13 місяців і щомісяця отримувати стабільно високий дохід в розмірі 25% річних у гривні, до 11% - в доларах США та до 7,5% - в євро. При цьому мінімальна сума депозиту становить всього 1000 грн, 100 дол. США або 100 євро, а поповнення депозиту можливо протягом усього терміну », - каже Олена НОВІКОВА, начальник управління продажу роздрібного бізнесу АТ «ІМЕКСБАНК».

Депозит «Постійний клієнт» доступний для вкладників, які:
  • підтверджують статус депозитного клієнта будь-якої фінансової організації;
  • переоформлюють будь-які раніше розміщені депозити в ІМЕКСБАНКу пізніше 3 місяців з дня закінчення терміну дії депозиту;
  • мають вклади в ІМЕКСБАНК, термін дії яких становить не менше 1 місяця з дня оформлення договору, і розміщують новий вклад.
  •  

 Детальніше про депозит «Постійний клієнт»

«Добробут + 0,5%»

Пенсіонерам, які вже отримують свої соціальні виплати в Імексбанк, або згодні стати клієнтами нашої фінансової установи, пропонуються ексклюзивні умови депозитного вкладу «Добробут + 0,5%», що передбачає одну з найвищих депозитних ставок на фінансовому ринку - до 25,5% річних!

«Дана ставка фіксується на весь термін дії депозитного договору, що є гарантією отримання високого доходу, - підкреслює Олена НОВІКОВА, начальник Управління продажів роздрібного бізнесу АТ« ІМЕКСБАНК». - При цьому вкладнику забезпечується щомісячне отримання нарахованих відсотків - на платіжну карту, що забезпечує отримання додаткового прибутку - у вигляді нарахування 10% річних на будь залишок карткового рахунку. Зняти кошти з даної платіжної карти можна в будь-якому банкоматі на території України. Крім того, карта дозволяє здійснювати безготівкові розрахунки в торгово-сервісних мережах».

Умови пенсійної програми ІМЕКСБАНК:

  • процентна ставка за вкладом «Добробут + 05,%» - до 25,5% річних у гривні, до 9,5% - в доларах США, до 7,5% - в євро;
  • можливість поповнення рахунку протягом перших 10 місяців дії депозитного договору;
  • мінімальна сума вкладу та поповнення депозиту - 100,00 грн. / 20, 00 дол. США / 20,00 євро;
  • щомісячна виплата відсотків - на платіжну карту Visa;
  • оформлення платіжної карти: Visa Electron - безкоштовно;
  • нарахування відсотків на залишок рахунку платіжної карти - 10% річних;
  • СМС-інформування про зарахування пенсії на платіжну карту - безкоштовно;
  • отримання готівки в банкоматах і касах Імексбанку - безкоштовно.
«Для оформлення пенсійної карти Вам достатньо звернутися до найближчого відділення Імексбанку з паспортом, ІПН та пенсійним посвідченням, - каже Олена НОВІКОВА. - При цьому всі турботи, пов'язані з відвідуванням Пенсійного фонду, Банк бере на себе».

ІМЕКСБАНК пропонує своїм клієнтам також інші види пенсійних карт, які надають також додаткові послуги. Так, Visa Classic (вартість оформлення - 50 грн) передбачає безкоштовну цілодобову клієнтську підтримку, можливість розрахунків в мережі Інтернет за кордоном, бронювання готельних номерів і покупку авіаквитків. А особливими перевагами платіжної карти Visa Gold (вартість оформлення - 50 грн), крім всіх вищеперелічених, є цілодобова послуга екстреної видачі готівки, спеціальні знижки та пропозиції від Visa в світовій торгово-сервісній мережі бутиків, ресторанів і готелів.

Детальніше про депозит "Добробут+0,5%" 


Важливо!
  • ІМЕКСБАНК працює на українському фінансовому ринку вже більше 20 років, зарекомендувавши себе надійним і стабільним партнером на ринку банківських послуг.
  • ІМЕКСБАНК - постійний учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що додатково забезпечує кожному вкладнику Банку обов'язкове повернення його депозиту.
  • ІМЕКСБАНК входить в десятку банків України з найбільш розгалуженою філіальною мережею, що нараховує близько 500 відділень і понад 250 банкоматів на всій території України.