Печать

«Депозит до запитання» ІМЕКСБАНКу - гроші в будь-яку хвилину

09.10.2014
Спеціальна депозитна програма - вклад «Вільний» - дозволяє максимально ефективно управляти грошовими коштами підприємств, забезпечуючи також отримання додаткового прибутку.

Даний депозит передбачає максимально варіабельні умови програми - щоб у будь-якій фінансовій ситуації клієнт зміг отримати очікувані процентні нарахування.

«Ми хотіли полегшити доступ вкладника до своїх грошей, - пояснює Сергій АНТИПОВ, начальник Управління корпоративного бізнесу АТ«ІМЕКСБАНК». - Наприклад, за умовами депозиту «Вільний», клієнт отримує дохід у розмірі 8% річних у національній валюті, 3,5% річних в доларах США та 2,5% річних в євро, але при цьому він має право необмеженого поповнення рахунку і списання коштів з нього в будь-який зручний час.

Важливо!

«Депозити до запитання» дають можливість клієнту вільно використовувати розміщені на ньому кошти. Основним плюсом цих депозитів є висока ліквідність і можливість їх використання як засобу платежу.

Головні особливості «депозитів до запитання»:
  • кошти можуть бути зняті частково або повністю в будь-який момент;
  • гроші можуть зніматися як у вигляді готівки, так і за безготівковим перерахунком;
  • відсотки за депозитами до запитання нараховуються щодня на залишок коштів на рахунку, який зафіксований на закриття банківського дня;
  • капіталізація відсотків по «депозитом до запитання» здійснюється відповідно до умов депозитного договору.

Детальніше про депозити для корпоративних клієнтів