Печать

Банк "Русский Стандарт" продемонстрував прибуток понад 3,5 млн гривень за три місяці 2014 р.

09.04.2014
За підсумками діяльності у першому кварталі 2014 Банк «Русский Стандарт» (Україна) продемонстрував прибуток у розмірі 3,56 млн гривень.

При цьому активи Банку станом на 01.04.2014 р. склали 3 350,9 млн. грн, кредитний портфель – 3 143,4 млн грн, а кошти фізичних осіб – 1 244,1 млн грн. Регулятивний капітал Банку дорівнює 549,8 млн грн, статутний капітал – 283 млн грн.

«Завдяки міжнародному фінансовому досвіду Групи компаній «Русский Стандарт», а також глибокому знанню українського ринку, ми володіємо стійким фундаментом для продовження успішної діяльності в Україні. Відбудована бізнес-модель забезпечує Банку стабільний прибуток навіть у сьогоднішніх складних умовах. У той же час, з урахуванням ситуації в країні, ми вживаємо низку кроків для здійснення подальшої ефективної діяльності. Сьогодні особлива увага приділяється індивідуальній роботі з вкладниками, якості кредитного портфеля і, як наслідок, позитивному фінансовому результату», – прокоментував Андрій Кисельов, Голова Правління ПАТ «Банк Руский Стандарт».

Банк «Русский Стандарт» дотримується чіткого балансу між фінансовим результатом роботи бізнесу та витратами на його підтримку. Кредитний портфель Банку більш ніж у 2,5 рази перевищує депозитний. А це означає, що подушка безпеки Банку гарантує виконання зобов'язань перед кожним клієнтом – кожному вкладнику кошти видаються в стандартному режимі: після закінчення терміну – день в день, а при достроковому розірванні – до 3-х днів, відповідно до договору.

Надійність Банку Російський Стандарт в Україні і успішність його діяльності визнані численними рейтингами та дослідженнями. Так , депозитами Банку присвоєно рейтинг надійності на рівні ОТЛИЧНО «5 +», згідно з дослідженням національного рейтингового агентства «IBI- Rating». Також в 2014 році банк увійшов до переліку 50-ти провідних банків України 2014 , зайнявши 24-й рядок у рейтингу ВД «Коммерсантъ». В рамках цього ж рейтингу Банк увійшов до ТОП 10 кращих банків у номінаціях «Класичний депозит» та «Інтернет-банкінг». Більш того, Банк визнаний одним з найбільш успішних фінансових установ України ( 5-а позиція), рейтинг Forbes.ua (березень 2014 р.).

Банк Русский Стандарт входить до групи середніх банків (III група), відповідно до класифікації НБУ, і є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Банк продовжує системне впровадження інноваційних рішень і буде і надалі пропонувати населенню нові продукти, допомагаючи клієнтам у прийнятті оптимальних фінансових рішень.