Печать

Банк Михайлівський заявляє: "Ми продовжуємо кредитувати!"

03.03.2014
Банк Михайлівський пропонує своїм клієнтам широкий спектр кредитних банківських продуктів. Потреба населення у фінансуванні завжди залишається актуальною. А зараз - тим паче.

Сьогодні ми охоче кредитуємо населення, пропонуючи вигідні умови та відсоткові ставки. Ми відкриваємо нові відділення та міні-офіси, щоб кожен наш клієнт міг швидко отримати готівку в кредит на будь-які свої потреби. На разі Банк Михайлівський планує не зупинятись на послугах для фізичних осіб і виходить на ринок корпоративного бізнесу.

«Команда, яка прийшла в Банк в серпні минулого року, ставила перед собою дуже амбітні плани. І за підсумка півріччя бачимо, що основні завдання були виконані. Ми досягли поставлених акціонерами цілей і впевнено рухаємо вперед. Навіть зараз, не дивлячись на економічні та політичні хвилювання в країні – ми продовжуємо кредитувати!Потреби наших клієнтів для нас – на першому місці. Забезпечити стабільність – основне завдання Банку, яке виконується нами неухильно, - офіційно запевнив Голова Правління ПАТ «Банку Михайлівський» Ігор Дорошенко.