Печать

Банк Михайлівський відкрив перше відділення в Черкасах

03.04.2014
В березні 2014 року ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» відкрив своє перше відділення в місті Черкаси за адресою вулиця Байди Вишневецького, буд. 47.

Графік роботи нового відділення: з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 години. Субота та неділя — вихідні дні.

Відділення орієнтоване на обслуговування фізичних осіб. Комфортні умови, зручність нового місця розташування, приємна атмосфера та професіоналізм співробітників відділення сприятимуть швидкому та якісному обслуговуванню, підвищенню довіри клієнтів до банку.

Ми готові запропонувати нашим клієнтам широкий спектр банківських продуктів і послуг - депозити, кредити готівкою, розрахунково-касові послуги , валютно-обмінні операції , оформлення страховки та багато іншого.

«Ми з радістю повідомляємо про відкриття першого повноцінного відділення в Черкасах. Банк Михайлівський розширює регіональну мережу запланованими темпами. І на разі, це важливий крок. Адже, наш банк підтримує черкаський футбольний клуб «Славутич» і тому, ми просто зобов’язані бути ще ближчими до кожного прихильника нової черкаської команди», - повідомив Голова Правління ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСКИЙ» Ігор Дорошенко.

Окрім відділення, в Черкасах також працюють 5 міні-офісів у мережі магазинів «Ельдорадо» та ТЦ «Дніпроплаза». З повним списком та графіком роботи міні-офісів можна ознайомитися на сайті http://www.mbank.kiev.ua/. Більш детальну інформацію про послуги та банківські продукти можна отримати, звернувшись за телефоном: 0 800 30-40-40 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні).