Печать

Банк Михайлівський розпочав випуск платіжних карток преміум-класу

02.06.2014
У травні поточного року Банк Михайлівський розпочав випуск платіжних карток для клієнтів преміум сегменту, запропонувавши разом з іншими привілеями - кредитну лінію до 50 000 грн., 60-денний грейс-період та великі відсотки на залишок власних коштів на рахунку. І першою в лінійці преміум-класу стала  картка - VISA Gold.

Картковий продукт VISA Gold поєднує в собі зручність та безпеку розрахунків, з наданням окремих привілеїв та сервісу держателю картки.

Власник картки Visa Gold отримує можливість користуватися послугами персонального асистента, наданого службою Консьєрж-Сервіс, який допоможе вирішити будь-який запит на найвищому рівні і в найкоротший термін, 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Впроваджуючи нову систему стандартів обслуговування, Банк Михайлівський прагне бути сучасним і враховувати всі потреби клієнта, тому карта Visa Gold випускається тільки іменна, з використанням чіп-технології, що гарантує високий рівень безпеки з додатковим захистом грошових коштів. А приємний та стильний дизайн картки підкреслює статус та індивідуальність її власника. 

На вибір клієнту Банк пропонує два види карток: преміальну кредитну картку Visa Gold з пільговим періодом кредитування - до 60 днів та можливістю користуватися кредитною лінією до 50 000 грн., та преміальну ощадну картку Visa Gold з нарахуванням до 25% річних на залишок власних коштів на рахунку.

Крім цього, Ви також отримуєте ексклюзивні привілеї від компанії Visa, використовуючи платіжну карту в будь-якій торгово-сервісній мережі.

Клієнт Банку Михайлівський отримує від картки VISA Gold щось більше, ніж просто знижки та спеціальні пропозиції - він одразу стає володарем виняткового ставлення, високого рівня обслуговування.

Оформити картку можна у будь-якому відділенні Банку Михайлівський при наявності паспорта й ідентифікаційного коду.

Якщо у Вас виникли запитання з приводу отримання, використання або обслуговування карти, більш детальну інформацію Ви можете отримати звернувшись цілодобово в наш Контакт - центр: 0 800 300 232 (дзвінки по Україні безкоштовно); 044 594 64 94 (телефон для дзвінків з-за кордону).

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 19 відділень, 35 міні-офісів та більш ніж 200 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.