Печать

Банк Михайлівський починає виплати вкладникам Публічного акціонерного товариства «АКТАБАНК»

19.12.2014
З 18 грудня 2014 року Банк Михайлівський починає виплати коштів вкладникам ПАТ «АКТАБАНК» за договорами, термін дії яких закінчився до 17.09.2014р., а також кошти з поточних рахунків Клієнтів ПАТ «АКТАБАНК».

Виплати коштів будуть здійснюватися згідно з реєстром вкладників (отриманим від ПАТ «АКТАБАНК»), які мають право на відшкодування за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутись до відділення Банку з паспортом і документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми за вкладами фізичних осіб банків, що ліквідуються, включно із процентами становить 200 тис. грн.

У відділеннях Банку Михайлівський вкладники ПАТ «АКТАБАНК» мають можливість отримати свої кошти готівкою, зарахувати їх на пластикову картку Банку або відкрити депозитний вклад, поточний рахунок. Співробітники відділень Банку Михайлівський нададуть кваліфіковану консультацію кожному вкладнику. 

Довідкову інформацію можна отримати за номером Контакт-Центру ПАТ «Банк Михайлівський» 0 800 30-40-40 (дзвінки по Україні безкоштовні).

З переліком відділень, де здійснюються виплати, можна ознайомитися на сайті  Банку

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 42 відділення, 57 міні-офісів та більш ніж 2 200 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.