Печать

Банк Михайлівський оголошує про запуск спільної кредитної карти з компанією МТС

28.07.2014
ПАТ «Банк Михайлівський», маючи на меті розширення можливостей для клієнтів та партнерів, продовжує поповнювати лінійку партнерських продуктів та оголошує про запуск кредитної картки спільно з оператором мобільного зв’язку «МТС Україна». На вибір клієнту Банк пропонує два види карток: Кредитну картку МТС та Преміальну кредитну картку МТС.

Дані ко-бренд продукти поєднали у собі ряд переваг:
1. Кредитний ліміт до 50 000 гривень
2. Пільговий період кредитування до 60 днів
3. Нарахування до 25 % річних у гривні на залишок власних коштів 
4. Накопичення бонусів за розрахунки карткою в торговельних мережах, а також обмін їх на подарунки за програмою лояльності «МТС Бонус»*.

Окрім основних привілеїв від Банку Михайлівський, держателі Преміальної кредитної картки МТС додатково можуть скористатися послугою Консьєрж-Сервіс, завдяки якій персональний асистент  допоможе вирішити будь-який запит Клієнта в найкоротший строк та на найвищому рівні 24 години на добу 7 днів на тиждень. А високий рівень захисту грошових коштів та швидкість розрахунків клієнта преміальною карткою забезпечить технологія безконтактного чіпу PayPass.

Також власники ко-брендових карток після активації і першої покупки за допомогою картки, отримають привітальні бонуси: 200 бонусів після першої операції по Кредитній картці МТС та 500 бонусів після першої операції по Преміальній кредитній картці МТС.

Додатково при розрахунку ко-бренд карткою за покупки держателі отримують за кожні 5 грн. покупок – 1 МТС Бонус.

Беріть участь в акції «Великі можливості з єдиною карткою!» та отримуйте задоволення від подарунків, а також ставайте учасником щотижневого розіграшу сучасного смартфону. Щоб отримати гарантовано до 2000 бонусів та мати можливість щотижнево виграти сучасний смартфон, необхідно здійснити покупку з ко-бренд карткою в період з 28.07.2014 до 21.09.2014 року. 

Детальні умови акції.

Детальну інформацію:
- щодо умов програми лояльності «МТС Бонус» можна отримати на сайті МТС або за коротким номером 820 (не тарифікується з мобільних телефонів МТС на території України).
- щодо умов оформлення ко-бренд карток можна звернутися до будь-якого відділення Банку Михайлівський  або в Контакт-центрі за  телефонами: 0 800 30 40 40 (дзвінок по Україні безкоштовний), 044 594-94-24 (телефон у Києві).

* Абоненти МТС, які активно користуються карткою, накопичують бонуси, які можуть обмінювати на мобільний інтернет, гроші на рахунок, SMS-пакети, знижки на зв’язок, а також ваучери від партнерів – грошові ваучери, передплату на журнали, знижки на товари та послуги тощо.

Про Банк:
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк відноситься до IV групи згідно з класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 500 млн. грн.
В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).
Регіональна мережа представництв Банку нараховує 29 відділень, 48 міні-офісів та більш ніж 600 точок продажів по всій Україні.
Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.