Печать

Банк Михайлівський обрали одним з кращих роботодавців в Україні!

16.12.2014
Банк Михайлівський було визнано одним із найкращих HR-брендів у 2014 році.

Церемонія нагородження переможців проекту "Премія HR-бренд Україна 2014" пройшла в НСК "Олімпійський" 5 грудня 2014 року. Нагороди отримали компанії, які реалізували в 2013-2014 роках кращі програми по роботі з персоналом. У проекті «Премія HR-бренд Україна 2014» взяли участь 25 українських та міжнародних компаній, на здобуття премії було надано 28 проектів у 4 основних номінаціях: «Столиця», «Регіон», «Україна» та «Світ».

«Премія HR-бренд» – це незалежна щорічна премія за найбільш успішну роботу над репутацією компанії як роботодавця. Організатор конкурсу – кампанія Headhunter.

Щорічно премія вручається організаціям, які розробили та впровадили найбільш успішні та яскраві практики в сфері HR.

Банк Михайлівський вперше брав участь у такому престижному конкурсі та отримав нагороду за проект «Разом яскравіше!» в категорії «Україна».

Влітку 2013 року Банк Михайлівський увійшов на фінансовий ринок України. Банк запропонував роздрібні послуги клієнтам та почав активно розширювати свою регіональну присутність. Так за рік було відкрито 42 відділення, 57 міні-офісів та більш ніж 2 200 точок продажу (станом на 01.12.2014), що в свою чергу потребувало великої кількості кваліфікованого персоналу з високим рівнем мотивації.

Передумовою впровадження проекту був запуск кредитування по всій території України, при цьому бюджет на оплату праці мав бути використаний ефективно та збалансовано. За таких умов перед командою HR постали першочергові задачі:

  • Швидкий пошук молодих спеціалістів по всій країні;
  • Побудова якісної системи очного та дистанційного навчання;
  • Побудова комплексної системи наставництва;
  • Розвиток програм утримання та стимулювання персоналу, включаючи елементи матеріальної та нематеріальної мотивації;
  • Запуск системи управління кар'єрою молодих спеціалістів та формування кадрового резерву.

За перший рік роботи проекту вдалось досягти видатних результатів:

  • На момент запуску кредитування заповнено 94% усіх вакансій;
  • Середній рівень знань серед новачків склав 95 балів із 100 можливих;
  • 17% початківців хоч раз отримали підвищення;
  • Рівень задоволення роботою в Банку склав 91%
  • Плинність кадрів більш ніж на 30% нижча від запланованої.

Також було виконано основну вимогу – кредитування успішно запущено.

Проект окрім бізнесових задач має і соціальну складову: створення робочих місць та працевлаштування студентів/випускників ВНЗ, які не мають досвіду роботи, збільшення інтересу та довіри до Банку у молоді.

«Дуже приємно отримати нагороду HR brand у перший рік роботи проекту та Банку в цілому, адже цього року було багато гідних номінантів. Вважаю цю нагороду перемогою всієї команди, а не лише Департаменту по роботі з персоналом. Особисто я щиро вдячний організаторам та членам жюрі за те, що обрали наш проект в якості одного із призерів номінації. Багато з них знають, що таке start-up та як важлива не тільки швидкість, а і якість. Побудувати сильний HR бренд дуже важко, а зробити це за один рік – майже неможливо! І те, що більш ніж 1500 чоловік довірили свою кар'єру Банку Михайлівський, доводить той факт, що ми обрали вірний шлях», - коментує нагороду Директор Департаменту по роботі з персоналом Береснев Сергій.

Про Банк:

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» почав здійснювати банківську діяльність у червні 2013 року на підставі банківської ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Статутний капітал Банку складає 500 млн. грн.

В 2013 році Банк Михайлівський приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та Master Card Worldwide, а в 2014 році – до Національної системи масових електронних платежів (НСМЕП).

Регіональна мережа представництв Банку нараховує 42 відділення, 57 міні-офісів та більш ніж 2 200 точок продажів по всій Україні.

Національним рейтинговим агентством «IBI-Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (Висока надійність). Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.