Печать

Нові привілеї для клієнтів Ощадбанку за програмою MasterCard БІЛЬШЕ

25.11.2014
Держателі преміальних карток MasterCard від Ощадбанку отримають ще більше привілеїв і знижок від нових партнерів програми MasterCard БІЛЬШЕ.

MasterCard БІЛЬШЕ – унікальна програма для держателів преміальних платіжних карток MasterCard Gold, MasterCard Debit Gold, MasterCard Gold PayPass, MasterCard Platinum, MasterCard Debit Platinum, MasterCard Debit Platinum PayPass та MasterCard World Elite від Ощадбанку, яка об’єднала особливі привілеї та ексклюзивні пропозиції від понад 80 українських та 40 світових компаній.

Завдяки програмі привілеїв MasterCard БІЛЬШЕ держателі преміальних карток MasterCard від Ощадбанку отримують:

· знижки та привілеї від компаній-партнерів в Україні: бутиків, ресторанів, готелів, салонів краси тощо;

· пропозиції та привілеї за кордоном;

· спеціальні сезонні пропозиції.

У листопаді до програми MasterCard БІЛЬШЕ долучились нові партнери. Відтепер клієнти Ощадбанку – держателі преміальних карток MasterCard мають можливість скористатись знижками від таких закладів:

Ресторан Mille Miglia, розташований в готелі Radisson Blu Hotel, задовольнить найвибагливіші смаки своїх гостей. Знижки від ресторану в розмірі 10% чекають на держателів карток MasterCard Platinum/MasterCard Debit Platinum/MasterCard Debit Platinum PayPass та MasterCard World Elite від Ощадбанку. Адреса ресторану: м. Київ, вул. Ярославів Вал, 22.

Ювелірний дім Tiffany & Co. надає знижки на прикраси: 7% для держателів карток MasterCard Gold/Debit Gold/Gold PayPass; 10% на держателів карток MasterCard Platinum/MasterCard Debit Platinum/MasterCard Debit Platinum PayPass та MasterCard World Elite. Детальніше про цього партнера програми – за посиланням.

Вінтаж Бутік Готель – найзатишніший готель Львова, розташований у самому серці старого міста, пропонує знижки для держателів карток MasterCard Gold/Debit Gold/Gold PayPass у розмірі 10%, для держателів карток MasterCard Platinum /MasterCard Debit Platinum/MasterCard Debit Platinum PayPass та MasterCard World Elite – 20%. Адреса готелю: м. Львів, вул. Сербська, 11.

Більш детальну інформацію щодо пропозицій та знижок, які надають партнери програми MasterCard БІЛЬШЕ, можна дізнатись ТУТ.

Ставши держателем преміальної платіжної картки MasterCard, клієнт Ощадбанку занурюється в безмежний світ переваг та привілеїв.