Печать

+2% у гривні та +1% в іноземній валюті до нового депозиту пропонує CityCommerce Bank

03.03.2014
З 25 лютого 2014 року кожен клієнт, що відкрив депозит «ВАШ СТАБІЛЬНИЙ»«ВАШ НАКОПИЧУВАЛЬНИЙ»«ВАШ МУЛЬТИВАЛЮТНИЙ» на строк від 1 до 6 місяців, додатково отримує +2% у гривні та +1% в іноземній валюті до основної ставки.

Зокрема, по депозиту «ВАШ СТАБІЛЬНИЙ» можна отримати до 24% у національній валюті. Він передбачає щомісячну виплату відсотків і право поповнення протягом 30 днів з моменту відкриття рахунку. Строк депозиту - 1,3, 6, 9 місяців і 385 днів.

«ВАШ НАКОПИЧУВАЛЬНИЙ», за яким річна ставка складає до 21,75% - різновид класичного строкового депозиту з можливістю поповнення та щомісячним приєднанням (капіталізацією) відсотків до суми вкладу. Строк депозиту - 3, 6, 9 місяців і 385 днів.

Депозит «ВАШ МУЛЬТИВАЛЮТНИЙ» від CityCommerce Bank - це не лише гарантована висока прибутковість до 21,50%, а ще й гнучкі умови розміщення коштів, що дозволяє клієнтам ефективно управляти накопиченнями. Вклад можна поповнювати, відсотки виплачуються щомісяця, є можливість дострокового розірвання зі збереженням ставки при подальшій конвертації валюти вкладу в іншу валюту і розміщенні на новий депозит на термін дії першого внеску, але не менше 3 місяців.